Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 18 februari 2015

Nijkerker Dirk Wever kandidaat Waterschapsverkiezingen

Kandidaat 3 op de lijst van Water Natuurlijk voor het Waterschap Vallei en Veluwe.

De waterschapsverkiezingen worden dit maal voor het eerst samen gehouden met de provinciale verkiezingen. Dat betekent dat u dit keer naast uw stemkaart voor het provinciebestuur ook een stemkaart toegestuurd krijgt voor het waterschapsbestuur.

D66 neemt niet zelf deel aan de waterschapsverkiezingen, maar kiest ervoor om net als in 2008 de lijst van Water Natuurlijk te ondersteunen. Ook op de kandidatenlijst van Water Natuurlijk voor het waterschap Vallei en Veluwe is een D66’er te vinden uit onze afdeling. Dirk Wever, penningmeester van onze afdeling en voormalig gemeenteraadslid en fractievoorzitter in Nijkerk heeft zich gekandideerd. Dirk heeft een ruime ervaring in het waterschapsbestuur en nam 1994 voor het eerst deel aan het waterschapsbestuur.

waternatuurlijk-vallei en veluwe

Het waterschap houdt zich met veel meer bezig dan alleen het zorgen voor droge voeten, veilige dijken en het zuiveren van ons afvalwater. Het verkiezingsprogramma van Water Natuurlijk is hier beschikbaar.
Dirk:”Ik ben geboren en getogen in Nijkerk met de polder Arkemheen, laaglandbeken en de randmeren naast de deur. Ik vindt het heerlijk om een hengeltje uit te werpen in een poldersloot, aan de randmeren of in de Arkervaart. Ik kan dan ongelofelijk genieten van de openheid, de rust en de natuur en als bonus wordt ik misschien wel verrast door wat ik vang.

Water is er wat mij betreft ook vooral om te beleven en van te genieten. Of je nu wandelaar, fietser, natuurfotograaf, kanoër, roeier, jachtbezitter, sportvisser of gewoon rustzoeker bent. Genieten van water begint met gezond water dat wemelt van het leven, aantrekkelijk is ingericht en is voorzien van bereikbare en bruikbare oevers.
Natuur en recreatie moeten daarom een belangrijke rol spelen in het waterbeheer.”

pt36schijnwerper