Steun ons en help Nederland vooruit

Wim van Veelen

Voorzitter D66 Nijkerk-Hoevelaken

Ik ben led van de steunfractie  voor PRO21 in de gemeenteraad van Nijkerk . Daarnaast ben ik voorzitter van D66 afdeling Nijkerk-Hoevelaken.  Ik ben D66-er omdat ik mij zorgen maak over de opkomst van het populisme in de politiek, maar vooral ook over de achtergronden daarvan in de vorm van veranderingen in economie en samenleven. Ik geloof er in dat Europese samenwerking daarbij van zeer groot belang is. Aan de kant blijven staan vond ik geen optie meer.

Carla in ik wonen sedert 1980 in Hoevelaken waar onze vier kinderen zijn opgegroeid. En dat geldt inmiddels ook voor drie kleindochters.

Werkzaamheden

Mijn loopbaan speelt zich af in het domein van ruimte/huisvesting/vastgoed. Ik ben associate partner van www.p2.nl in Rossum (Gld.). Momenteel staat de dynamiek in de detailhandel centraal in mijn werkzaamheden. Ik ben actief in verschillende opdrachten binnen de gehele keten: van advisering aan provinciale, regionale en lokale overheden tot strategische- en operationele diensten aan detailhandelsbedrijven w.o. LibrisBlz gevestigd in Hoevelaken.

 

Meer van Wim van Veelen